Ravnost tal DIN 15185 in WDMA

Standard ravnosti DIN 15285
je z obstoječimi tehnologijami betoniranja nemogoče doseči. Dosežemo ga z laserskim in ročnim brušenje. Z merilno napravo posnamemo višine tlaka in jih vnesemo v računalnik. Brušenje se izvaja po izračunanih profilih brušenja.

Floorshaver
je edinstven stroj, ki omogoča izravnavo tlak po najstrožjih priporočilih VDMA (združenje nemških proizvajalcev strojev in opreme). Ravnost tlaka po standardu VDMA omogoča najvišjo hitrost obratovanja v skladiščih, zagotavlja največjo varnost.

Popolna zmogljivost viličarjev

POPOLNA ZMOGLJIVOST VILIČARJEV

Zmogljivost viličarjev je odvisna od tal po katerih se vozijo. Naši popolnoma ravni tlaki omogočajo viličarjem, da delujejo z najvišjo hitrostjo tudi kadar premikajo tovor s polno dvižno višino. To vam zagotavljamo

Najvišja varnost

NAJVIŠJA VARNOST

Izredno ravni tlaki, ki jih omogoča FloorShaver, znatno zmanjšajo nesreče na delovnem mestu. Ob-čutno znižajo stroške poškodb vili-čarjev, razsutega tovora in poškodb regalov. Zdravje in razpoloženje upravljalcev viličarjev se bistveno izboljšata.

Hitra izvedba

HITRA IZVEDBA

Avtomatiziran FloorShaver lahko dnevno obdela 400 m2 površine. Deluje tiho in brezprašno. Izvajanje del s Floorshever skoraj ne vpliva na obratovanje skladišča.

floorshaver

Dilatacijski profili FloorBridge se  nivelirajo enako kot beton – z brušenjem!